5 Ekim 2020, Pazartesi
P10 Beyaz Kayan Yazı (Led Tabela)

P10 Beyaz kayan yazı led tabelalar firmaların ürün fiyat tanıtımlarını yapmak müşterilerin dikkatini çekmek ve fark edilmek için kullandıkları tabelalardır. 16 x 32 cm ölçülerinde P10 Beyaz led panellerden oluşmaktadır. Düşük enerji tüketimi ve yüksek ışık gücüne sahip olması nedeniyle gece ve gündüz görünürlüğü verimlidir. Led paneller yatayda 140° dikeyde ise 120° görünürlüğe sahiptir. Kayan yazı led tabelalar aylık haftalık veya günlük olarak programlanabilmektedir.

P10 Beyaz Kayan Yazı (Led Tabela)

Beyaz renkli kayan yazı tabelaların özellikle akşam saatlerinde belirginliği artsa da gündüz saatlerinde de yüksek ışık gücü ile dikkat çekmektedir. Hareketli yazılar ile kayan yazı tabelanın canılığı arttırılabilirken programlama ile led tabelanın açılış ve kapanış saatleri otomatik ayarlanabilir. Afiş veya poster kullanmadan yapacağınız kampanyaları yayınlayabilmektedir. Kayan yazı led tabelanız için hazırladığınız programı usb aracılığı ile veya wi-fi bağlantısı ile led tabelanıza gönderebilirsiniz. Kayan yazı led tabelalarda günün ve zamanın şartlarına göre değişken reklamlar hareketli yazılar gösterilebilmektedir ve böylece sabit tabelalardan daha etkili kullanımı vardır.

Led tabela kayan yazıyı oluşturan led paneller yağmur, kar ve diğer doğal etkenlere dayanıklı olarak üretilmektedir. Dış mekanda kullanıma uygundur. Yine led panellerin çalışma ömrü 100.000 saat yaklaşık 11 yıldır. Doğru ürün seçimi ve doğru kullanım ile uzun süre sınırsız reklam yapabilme imkanı vardır.

Kayan yazı led tabelaların görsel hafızaya hitap etmesi nedeniyle akıllarda ki kalıcığı da fazladır. Yüksek ışık şiddeti olan led tabelalar enerji tüketimi ise oldukça makuldur. İsteğe göre tek taraflı veya çift taraflı kayan yazı led tabelalar üretilebilmektedir. Kullanılacağınız yere ve tasarımınıza uygun olarak kırmızı kayan yazı, yeşil kayan yazı, beyaz kayan yazı, mavi kayan yazı, sarı kayan yazı gibi tek renk kayan yazı seçeneklerini değerlendirebilir veya bütün renkleri kullanabileceğiniz P10 Rgb kayan yazıları tercih edebilirsiniz.

Bir çok sektörde kullanılabilen kayan yazı fiyatlarını görmek istediğiniz ölçü ve renkleri seçerek sipariş verebilmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://www.ledtabela.net/kayan-yazilar