23 Eylül 2021, Perşembe
LED TABELA KAYAN YAZIDA KALİTENİN ADRESİ

Birden fazla renk seçeneği ve yedi renk birden kullanabildiğiniz RGB tabela seçeneğiyle LED tabela kayan yazı ürünleri ledtabela.net adresinde sizleri bekliyor!

LED TABELA KAYAN YAZIDA KALİTENİN ADRESİ

Sektörde 12 yıldır hizmet veren firmamız, LED tabela kayan yazı alanında yüksek kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti vizyonuyla hareket etmekte olup, en iyi ürünleri en uygun fiyatlarla sunmaktadır. LED tabela kayan yazı projelerinizde alanında uzman ekip arkadaşlarımız size en uygun çözümü bulmaktadır ve LED tabela kayan yazıda; ürünün tedarik sürecinden kurulum sürecine kadar bütün aşamalarda müşteriyle iletişim halinde olarak destek sağlamaktadır. Bu sayede sadece aldığınız üründen değil, yaşadığınız alışveriş deneyiminden de mutlu ayrılırsınız. LED tabela kayan yazı ürünleri açık hava reklamcılığında uygun fiyatları ve gün ışığında dikkat çekmeleri özellikle yerel işletmeler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Toplam altı farklı renk seçeneği (Kırmızı, Beyaz, Yeşil, Sarı, Mavi, RGB) mevcuttur. LED tabela kayan yazı ürünlerimiz dış mekan ortamda çalışmaya uygundur ve IP65 sertifikasına sahiptir. Bu sayede su, yağmur ve kar gibi ortam koşullarına dayanıklılık gösterebilirler. Ayrıca LED panellerin üzerinde her bir lambada bulunan koruma şapkaları sayesinde güneş ışığına karşı dayanıklıdır ve yansımaların, sönük kalmanın önüne geçer. LED tabela kayan yazıda ürünler tamamen kullanıcı dostudur ve pratik yazılımı sayesinde istediğiniz zaman tabelanıza veri aktarımı ve yeni program yüklemesi yapabilirsiniz. LED tabela kayan yazı ürünlerde teknik servis sürecinde yaşanabilecek yedek parça temini sürecimiz de oldukça rahattır. Bir yıl doğrudan parça değişim garantisi olduğundan dolayı ürününüzde kullanıcı kaynaklı olmadığı sürece yaşanabilecek arızalar firmamız tarafından incelenmekte ve uygun görüldüğü takdirde doğrudan parça yenilemesi yapılmaktadır.

LED tabela kayan yazı sektöründe kaliteli ürün ve uygun fiyat prensibiyle yıllardır faaliyet gösteren firmamız, doğrudan ithalatını yaptığı birinci sınıf ürünlerle uzman ekip arkadaşlarımızla sizlere en iyi LED tabela çözümünü sunmaktadır. 16x32 cm P10 LED panellerden oluşan LED tabela kayan yazı ürünleri, modüler yapısı sayesinde istediğiniz ölçüye uygun olarak üretilebilir ve size müşterilerinizin dikkatini çekmek kalır. Pratik yazılımı sayesinde pek çok kontrol seçeneği ve yazı efetkini LED tabelanızda uygulayabilir, Wi-Fi, USB ve CAT-6 bağlantı türleriyle veri aktarımını gerçekleştirebilirsiniz. LED tabela kayan yazı ürünleri sayesinde işletmeniz göz önüne çıkar, ürün ve hizmetlerinizi müşterilerinize en dikkat çekici şekilde duyurma fırsatı sağlar. Birden fazla renk seçeneği ve yedi renk birden kullanabildiğiniz RGB tabela seçeneğiyle LED tabela kayan yazı ürünleri ledtabela.net adresinde sizleri bekliyor!

Etiketler