14 Aralık 2020, Pazartesi
64 cm x 96 cm Çift Taraflı Cnc Kasa

64 cm x 96 cm ölçülerinde yapılacak olan kayan yazı led tabelalarda kullanılan çift taraflı cnc kasa 1 mm dkp sacdan üretilmektedir. Lazer kesim Cnc kasalar birbirlerine birleştirilebilen modüler bir sisteme sahiptir. 16 x 32 ölçülerinde ki bütün led panellere uyumlu ve IP 67 yalıtım standartı bulunmaktadır. Tabelanın uzun ömürlü olması ve hava koşullarına göre paslanmalara karşı elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır.

64 cm x 96 cm Çift Taraflı Cnc Kasa

Bilgisayar ortamında AutoCAD çizim programı ile tasarımı yapılan led tabela CNC kasaların lazer kesiminden sonra büküm ve kaynak işlemi yapılmaktadır. Ardından hava şartlarından etkilenmemesi ve paslanmaları önlemek için Cnc kasalar elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır. 1 mm Dkp sacdan üretilen Cnc kasalar 16 cm x 32 cm ebatlarında ki tüm led panellere ( tek renk led panel ve rgb led panel ) uyumlu olarak üretilmektedir. Cnc kasanın üzerinde kontrol kartı bağlantı aparatı ve 5 volt trafo için montaj yeri bulunmaktadır.

Çift taraflı cnc kasalar menteşe ile birleştirilmekte ve herhangi bir kapak kullanılmaktadır. Menteşelerin bağlantı yerinde su tahlihe kanalı bulunması nedeniyle IP 67 yalıtım standartlarına uygundur.

64 x 96 çift taraflı Cnc kasaya toplam 24 adet led panel montajlanabilmektedir. Kasa ölçüsünün net 64 cm x 96 cm olmasından dolayı zamanla yanına ilave tabela yapılabilir ve görsel olarak herhangi bir sorun oluşturmaz.

64x96 Çift taraflı Cnc kasanın diğer özelliklerini incelemek ve satın almak için https://www.ledtabela.net/urun/118/64x96-cift-tarafli-cnc-led-tabela-kasasi sayfamızı inceleyebilirsiniz.

64 x 96 Çift taraflı kayan yazı led tabela satın almak için ise https://www.ledtabela.net/kayan-yazilar sayfamızda ki hesaplama bölümüne bakabilirsiniz.