7 Aralık 2020, Pazartesi
32 cm x 96 cm Beyaz Kayan Yazı

Gelişen teknoloji ile birlikte iş yerlerinin tabela uygulamaları da değişerek sabit tabelalar yerine güncellenebilen daha fazla dikkat çeken led tabelalar kullanılmaya başlamıştır. Kayan Yazı tabelaların programlanabilir olması, enerji tasarrufu, üzerindeki yazıların değiştirilebilmesi ve özellikle de dikkat çekiciliği arttırması en önemli tercih sebeplerindendir. 16 x 32 led panellerden oluşan 32x96 Beyaz kayan yazı tabelanın yatayda 140° dikey de ise 120° görünürlük açısı vardır.

32 cm x 96 cm Beyaz Kayan Yazı

Üzerinde 512 adet led lamba bulunan P10 Beyaz led paneller ile yapılan 32x96 P10 Beyaz kayan yazı tabelanın üzerinde 6 adet Led panel 1 adet led kontrol kartı 1 adet 5 volt adaptör ve 32 cm x 96 cm CNC kasa bulunur. P10 Beyaz led paneller dış mekan kullanımına uygun ve 110.000 saat yaklaşık 11 yıl çalışma ömrüne sahiptir. 32x96 ölçülerinde ki kayan yazı tabelada toplam 6 panel her bir panel üzerinde 512 adet led lamba bulunmasından dolayı da toplam 3072 adet led lamba bulunur. P10 led Panellerin görüntü açısı dikeyde 120° yatayda ise 140° dir. Kayan yazıları oluşturan P10 panellerin sıcaklık yağmur ve soğuk hava koşullarına dayanaklı olarak üretilmesi led tabelanın kullanım ömrünü arttırmaktadır. P10 Beyaz panellerin 5 Volt ile çalışması nedeniyle enerji tüketimi oldukça düşük olmasına karşın tabelanın verimliliği ise yüksektir.

Tabelada kullanılan Cnc Kasalar Autocad programı ile bilgisayar ortamında tasarlanmakta ve lazerde kesilmektedir. Büküm ve kaynak işlemlerinden sonra elektrostatik toz boya ile boyanan CNC kasalar uygulama esnasında daha şık durmakla beraber hava şartlarına daha fazla dayanıklı hale gelmektedir.

32x96 Beyaz kayan yazı tabelaya aylık, haftalık ve günlük programlar yapılabilmekte günün istenilen saatlerine istenilen tanıtımlar eklenebilmektedir. Üzerinde bulunan kontrol kartının 2 Mbyte hafızası ve 50'den fazla animasyon desteği bulunmaktadır. Bilgisayarınıza yükleyeceğiniz arayüz programı ile tabelanızı programlayabilir ürün tanıtımlarınızı yaparak kampanyalarınızı istediğiniz zamanda yayınlayabilirsiniz.

Kayan yazı tabelalar sabit yazı veya kayar yazı tabela olarak da kullanılabilmektedir. Tabelanın boyutlarına göre jpeg resimler ile gif animasyonlarda yansıtılabilir. Kayan yazı led tabelalar iş yerinizin konumuna göre tek taraflı veya çift taraflı kayan yazı olarak yapılabilmektedir. 16 cm yükseklik ve 32 cm genişliği bulunan P10 Beyaz led panellerden oluşan kayan yazı led tabelalar istenilen ölçülerde yapılabilen modüler sistemlerdendir.

Görsel hafızanın daha kalıcı olduğu düşünüldüğünde kayan yazı led tabelalar görsel hafızaya ulaşmakta ve daha kalıcı etkiler bırakmaktadır. Değişik animasyonlar ile sürekli yanan led ışıklar daha fazla dikkat çekmektedir. Yüksek ışık şiddetine sahip olması nedeniyle kayan yazı led tabelalar gece olduğu kadar gündüz de etkisini göstermekte ve firmanıza 24 saat reklam imkanı sağlamaktadır.

Bir çok sektörde kullanılabilen kayan yazı fiyatlarını görmek istediğiniz ölçü ve renkleri seçerek sipariş verebilmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://www.ledtabela.net/kayan-yazilar