24 Ekim 2020, Cumartesi
HD - A6 Led Ekran Kontrol Kartı

Huidu Technology Co.Ltd. tarafından üretilen Hd-A6 Led Kontrol kartı HD Player programı ile yönetilmekte ve 1024 x 2048 piksel çözünürlükteki led ekranlarda kullanılmaktadır. Üzerinde Video Processör özelliği bulunan HD-A6 led ekran kontrol iç mekan ve dış mekan led ekranlarda senkron ve asenkron olarak çalışabilmektedir. Hd-A6 Led kontrol kartı ile led ekrana canlı görüntüleri aktarabilir gibi video ve resimlerinizi oynatabilir animasyonlar ekleyebilirsiniz.

HD - A6 Led Ekran Kontrol Kartı

Hd-A6 Dahili Video Processörlü Led ekran kontrol kartı 8 Gb hafızaya sahiptir. Senkron ve asenkron olarak çalışabilen Hd-A6 Led ekran kontrol kartı 1024 x 2048 pikseli desteklemektedir. Hd player programı ile kontrol edilen Hd-A6 led ekran kontrol kartı Avi - Wmv - Rmvb - Mpg - Swf - Vob formatındaki videoları, Bmp - Gif - Jpeg - Jpg - Png - Pbm - Pgm - Ppm formatındaki resimleri ayrıca yazı ve 3D animasyonları desteklemektedir.

Üzerinde dahili Video Processör özelliği bulunan HD-A6 led ekran kontrol kartı ile canlı yayın görüntüleri de led ekrana aktarılabilmektedir. Led ekran kontrol kartının üzerinde test ve reset tuşları bulunmaktadır. Hd- A6 Video Processörlü led ekran kontrol kartının iletişimi 100M/1000M RJ45 Ethernet, Wi-Fi, 3G/4G, LAN, USB ile kurulabilmektedir. 256 - 65536 Gri seviye desteği bulunan Hd-A6 Video Processörlü Led Ekran kontrol kartının çalışma sıcaklığı ise -40° ~ +80° 'dir.

Hd-A6 Video processörlü Led Ekran kontrol kartının diğer teknik özelliklerini incelemek ve satın almak için https://www.ledtabela.net/urun/233/hd-a6-led-kontrol-karti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.