20 Ekim 2020, Salı
Hd - A4 Led Ekran Kontrol Kartı

Hd-A4 Led Kontrol kartı HD Player programı ile yönetilmekte ve 512 x 1280 piksel çözünürlükteki led ekranlarda kullanılmaktadır. Üzerinde Video Processör özelliği bulunan HD-A4 led ekran kontrol iç mekan ve dış mekan led ekranlarda senkron ve asenkron olarak çalışabilmektedir. Hd-A4 Led kontrol kartı ile led ekrana canlı görüntüleri aktarabileceğiniz gibi video ve resimlerinizi oynatabilir animasyonlar ekleyebilirsiniz.

Hd - A4 Led Ekran Kontrol Kartı

Huidu Technology Co.Ltd. Tarafından üretilen Hd-A4 Led ekran kontrol kartı 8 Gb hafızaya sahiptir. Senkron ve asenkron olarak çalışabilen Hd-A4 Led ekran kontrol kartı 512 x 1280 pikseli desteklemektedir. Hd player programı ile kontrol edilen Hd-A4 led ekran kontrol kartı Avi - Wmv - Rmvb - Mpg - Swf - Vob formatındaki videoları ayrıca yazı, resim ve 3D animasyonları desteklemektedir.

Üzerinde Video Processör özelliği bulunan HD-A4 led ekran kontrol kartı ile canlı yayın görüntüleri de led ekrana aktarılabilmektedir. Led ekran kontrol kartının üzerinde test ve reset tuşları bulunmaktadır. Hd- A4 Video Processörlü led ekran kontrol kartının iletişimi 100M/1000M RJ45 Ethernet, Wi-Fi, 3G/4G, LAN, USB ile kurulabilmektedir.

Hd-A4 Video processörlü Led Ekran kontrol kartının diğer teknik özelliklerini incelemek ve satın almak için https://www.ledtabela.net/urun/231/hd-a4-led-kontrol-karti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.