15 Ekim 2020, Perşembe
5 Volt 20 Amper Adaptör

Kayan yazı tabelalarda kullanılan led paneller 5 volt ile çalıştıkları için 5 volt adaptörler daha çok kayan yazı led tabelalarda kullanılmaktadır. Şehir şebekesinden gelen 220 volt elektriği 5 volta dönüştürür. Led paneller ayrıca üzerindeki led sayılarına göre akım çeker. Tek renk led paneller maksimum kapasite de çalıştıklarında 5 Amper enerji çekmektedir. Bu nedenle 5 Volt 20 Amper adaptörlere 4 adet led panel bağlamak idealdir.

5 Volt 20 Amper Adaptör

Led paneller de kullanılan 5 Volt 20 Amper adaptörler geniş gerilim aralığına ve stabil gerilim çıkışına sahip profesyonel ürünlerdir. 30 mm x 82 mm x 190 mm ebatlarında ve IP20 iç mekan standartlarında metal slim kasalıdır. Changzhou Chuanglian Power Supply firması tarafından Rohs standartalrında ve CE belgeli olarak üretilen 5 Volt 20 Amper Adaptörler aşırı yük, kısa devre ve yüksek gerilim korumasına sahiptir. 

İnce ve hafif tasarımlı 5 Volt 20 Amper Adaptörler stabil sabit gerilim çıkışa sahiptir. Kayan yazı tabelalarda 4 adet tek renk led panelde kullanımı idealdir.

5 Volt 20 amper adaptör ile ilgili diğer teknik özellikleri incelemek ve satın almak için https://www.ledtabela.net/urun/43/5-volt-20-amper-adaptor sayfamızı inceleyebilirisiniz.