14 Ekim 2020, Çarşamba
Hd - E63 Kayan Yazı Led Kontrol Kartı

Huidu Technology tarafından üretilen Hd- E63 Led tabela kontrol kartı Hd 2018 Led programı ile kontrol edilmektedir. Tek renk led panellerde 64 x 640 piksel veya 128 x 1024 pikseli desteklemektedir. Hd-E63 Led kontrol kartının üzerinde 8 Adet Hub12 ve 4 adet Hub 08 çıkış bulunmaktadır. Hd-E63 kayan yazı led tabela kontrol kartına veriler Usb veya Ethernet ile gönderilir. Saat ve tarih özelliği bulunan Hd-E63 Led kontrol kartının 8 M Byte hafızası vardır.

Hd - E63 Kayan Yazı Led Kontrol Kartı

Hd - E63 Network Led kontrol kartı kayan yazı led tabela sistemlerinde kullanılanılır. Hd-E63 Kontrol kartı ile kayan yazı tabelaya Usb veya Ethernet ile veri gönderimi yapılabilmektedir. Ethernet bağlantısı ile 80 metreye kadar veri gönderimi yapılabilmektedir. Kontrol kartının üzerinde saat ve tarih seçeneği bulunur istenilmesi durumunda ısı veya nem sensörü de takılabilmektedir. Uzaktan kumanda desteği de bulunmaktadır ve kumanda ile programlar arasında geçiş yapılabilmektedir. Windows destekli tüm yazı fontlarını desteklemektedir. Ayrıca Gif veya Swf dosyalarını yükleyebilir arka plan animasyonları ile kayan yazı tabelaya hareketlilik katabilirsiniz. Tabelanıza dik yazı yazabilir veya 90°, 180° ve 270° yazı rotasyonu belirleyebilirsiniz. 

IP 20Yalıtım standartlarındaki kayan yazı led tabela kontrol kartında 50'den fazla efekt seçeneği ve ekranı birden fazla bölüme ayırabilme özelliği de vardır.

Hd-E63 Kayan Yazı Led Kontrol kartının diğer özelliklerini incelemek ve satın almak için aşağıdaki sayfamızı inceleyebilirisiniz.

https://www.ledtabela.net/urun/196/hd-e63-led-kontrol-karti