13 Ekim 2020, Salı
P10 Mavi Kayan Yazı (Led Tabela)

P10 Mavi kayan yazı tabelalar 16 x 32 cm ölçülerinde ki mavi led paneller ile üretilmektedir. P 10 Mavi led panellerin üzerinde 512 adet led lamba bulunur ve led lambaların görünürlük açısı yatayda 140° dikeyde ise önünde koruyucu maske bulunmasından dolayı 120° 'dir. Tek seferde sınırsız reklamınızı yapabilir ve istediğiniz zaman yazı veya animasyonları güncelleyebilirsiniz. Yüksek ışık gücüne karşı enerji tüketimi düşüktür.

P10 Mavi Kayan Yazı (Led Tabela)

Kayan yazı tabelaları p10 led panellerden üretilmektedir. 16 cm yükseliği ve 32 cm uzunluğu bulunan led panellerin çalışma ömrü 100.000 saattir. Herbir p10 panelin üzerinde 512 adet led lamba vardır ve güneş ışığının etkisini azaltarak görünürlüğünü arttırmak için led lambaların ön yüzünde koruyucu maske bulunmaktadır. Led panellerin görünürlük açısı yatayda 140° dikeyde ise maske nedeniyle 120° dir. Led panellerin ölçülerinin 16cm x 32cm ebatlarında olması nedeniyle oluşturulmak istenen tabelanın bu ölçülerin katlarından olması gerekir.

Gece- gündüz aynı dercede yüksek ışık şiddetini sağlayabilen kayan yazı led tabelar afiş veya poster tarzı reklam ürünlerinden daha etkilidir. Kayan yazı led tabelalar akıllı sistem olması nedeniyle yapılacak reklam programlarına ileri tarih ve saat ayarları yapılabilmektedir. Otomatik açılış ve kapanış saatleri tanımlanabilmektedir. Kayan yazı tabelalar görsel hafızaya hitap etmesi nedeniyle akılda kalıcılığı daha fazladır.

Yerinize uygun led tabelanın fiyatını görmek, teknik özelliklerini incelemek ve sipariş vermek için aşağıda ki kayan yazı fiyat hesaplama sayfamızı inceleyebilirsiniz. https://www.ledtabela.net/kayan-yazilar