13 Ekim 2020, Salı
5 Volt 60 Amper Adaptör

Changzhou Chuanglian Power Supply firması tarafından üretilen 5 Volt adaptörler led panellerden oluşan kayan yazı led tabelalar veya led ekran tabelalarda 220 volt şebeke elektriğini 5 volta dönüştürmekte kullanılır. Yüksek verimliliğe sahip 5 Volt 60 Amper adaptörler de ısınmayı minimuma indirmek için üzerinde soğutucu fan bulunmaktadır. Ayrıca 5 Volt 60 Amper adaptörler de aşırı yük ve kısa devre koruması da bulunmaktadır.

5 Volt 60 Amper Adaptör

Led paneller üzerlerinde ki led sayısına ve led panelin özelliğine göre akım çekerler. Tek renk led paneller maksimumda 5 amper enerji çekerken P10 Rgb led panel maksimum da 10 amper çekmektedir. Yapılacak olan kayan yazı tabela veya led ekran da kullanılan panellere göre toplam amper hesaplanarak ihtiyaca göre led adaptörü kullanılmalıdır. 5 Volt 60 Amper adaptörlerin kayan yazı tabelalarda kullanıldığı kadar led ekranlarda da kullanımı idealdir. Özellikle 5 volt 60 amper adaptörlerin fanlı olması ve fanın adaptör ısındıkça otomatik devreye girmesi soğutma sistemine büyük artı katmaktadır.

5 Volt 60 Amper adaptör tek renk led tabelalarda 12 adet p10 led paneli çalıştırabilmektedir. Ancak rgb led ekranlarda ortalama 6 adet rgb led panele 1 adet 5 volt 60 Amper kullanılmaktadır.

5 Volt 60 Amper adaptörler 30mm x 85mm x 210mm ölçülerinde ve IP 20 iç mekan standartlarında metal slim kasalıdır. İnce ve hafif tasarımlı 5 Volt 60 Amper Adaptörler stabil sabit gerilim çıkışa sahiptir. Changzhou Chuanglian Power Supply firması tarafından Rohs standartalrında ve CE belgeli olarak üretilen 5 Volt 60 Amper Adaptörler aşırı yük, kısa devre ve yüksek gerilim korumasına sahiptir. 

Yüksek verimliliğe sahip 5 Volt 60 Amper adaptör ile ilgili diğer teknik özellikleri incelemek ve satın almak için https://www.ledtabela.net/urun/163/5-volt-60-amper-adaptor sayfamızı inceleyebilirsiniz.