12 Ekim 2020, Pazartesi
Hd-A3 Rgb Led Ekran Kontrol Kartı

Hd-A3 Led Ekran kontrol kartı Huidu Technology Co.Ltd. tarafından üretilmekte ve Hd Player programı ile kullanılmaktadır. Led ekranlarda 512 piksel x 1024 piksel veya 256 piksel x 2048 piksel görüntü, resim veya yazı desteği bulunur. Hd-A3 Led ekran kontrol kartına veriler Wi-Fi – Ethernet veya Usb ile gönderilmektedir. İç mekan led ekranlar ile dış mekan led ekranlarda kullanılan profesyonel bir led ekran kartıdır.

Hd-A3 Rgb Led Ekran Kontrol Kartı

Maksimumda 2048 piksel yüksekliği 4096 piksel uzunluğu destekleyen Rgb led ekran kontrol kartının 8 Gb hafızası bulunur. Statik ve 1/32 rastgele tarama ve 40’dan fazla efekt seçeneği vardır. Hd-A3 Rgb Led ekran kontrol kartında manuel ve otomatik parlaklık ayarı ile -20° ile + 80° arasında çalışma özelliği vardır. Kontrol kartının üzerinde test ve reset tuşları bulunmaktadır. Çalışma voltajı ise DC 5V ‘dur.Hd – A3 Led ekran kontrol kartı ile led tabelanızda Avi- Mp4 – Mpg- Wmv – Swf …  formatındaki  videoları ve Jpeg- Gif- Jpg – Png- Bmp …. Formatında ki resimleri gösterebilirsiniz. Ayrıca  yazı yazabilir ve efektler ile tabelanın dikkat çekiciliğini arttırabilirsiniz.

Hd-A3 in gönderici (Sender) kart olması nedeniyle led ekran kontrolü için alıcı (Receiver) kartlara da ihtiyaç vardır.

Hd-A3 Wifi led ekran kontrol kartının diğer teknik özelliklerini incelemek ve satın almak için aşağıdaki sayfamızı inceleyebilirsiniz.

https://www.ledtabela.net/urun/175/hd-a3-led-kontrol-karti

Receiver (Hd-R512 ) Kartları incelemk için https://www.ledtabela.net/urun/193/hd-r512-led-kontrol-karti