11 Ekim 2020, Pazar
Hd - E62 Kayan Yazı Led Kontrol Kartı

Hd-E62 Kayan yazı led tabela kontrol kartı Huidu Technology tarafından üretilmektedir. Hd 2018 Led programı ile kontrol edilmektedir. P10 tek renk panellerde 32 x 2048 piksel veya 64 x 1024 piksel desteklemektedir. Kayan yazı kontrol kartının üzerinde 4 adet hub 12 ve 2 adet hub 08 çıkışı bulunmaktadır. Hd - E62 Led kontrol kartı Usb veya Ethernet ile haberleşmeyi sağlamaktadır. Saat ve tarih özelliği bulunan led tabela kontrol kartının 4 M Byte hafızası vardır.

Hd - E62 Kayan Yazı Led Kontrol Kartı

Hd - E62 Network Led kontrol kartı kayan yazı sistemlerinde kullanılanılır. Kayan yazı tabelaya Usb veya Ethernet ile veri gönderimi yapılabilmektedir. Ethernet bağlantısı ile 80 metreye kadar veri gönderimi yapılabilmektedir. Kontrol kartının üzerinde saat ve tarih seçeneği bulunur istenilmesi durumunda ısı veya nem sensörü de takılabilmektedir. Uzaktan kumanda desteği de bulunmaktadır ve kumanda ile programlar arasında geçiş yapılabilmektedir. Windows destekli tüm yazı fontlarını desteklemektedir. Ayrıca Gif veya Swf dosyalarını yükleyebilir arka plan animasyonları ile kayan yazı tabelaya hareketlilik katabilirsiniz. Tabelanıza dik yazı yazabilir veya 90°, 180° ve 270° yazı rotasyonu belirleyebilirsiniz. 

IP 20Yalıtım standartlarındaki kayan yazı led tabela kontrol kartında 50'den fazla efekt seçeneği ve ekranı birden fazla bölüme ayırabilme özelliği de vardır.

Hd-E62 Kayan Yazı Led Kontrol kartının diğer özelliklerini incelemek ve satın almak için aşağıdaki sayfamızı inceleyebilirisiniz.

https://www.ledtabela.net/urun/195/hd-e62-led-kontrol-karti