6 Ekim 2020, Salı
TF-C6U / TF-C6UW Led Kontrol Kartları

Longgreat Electronic Technology tarafından Çin’de üretilen Tf-C6U ve Tf-C6UW kayan yazı led tabela kontrol kartları tek renk P10 Led panellerde 64 x 2048 piksel veya 128 x 1024 pikseli desteklemektedir. Türkçe ara yüzlü Power Led programı ile kontrol edilir. Üzerinde 8 adet hub 12 ve 4 adet hub 08 çıkışı bulunan kayan yazı kontrol kartlarının 2 M Byte hafızası vardır. Tf-C6U Kontrol kartına USB ile Tf-C6UW led kontrol kartına ise hem USB hem de Wi-fi ile veri gönderilebilir.

TF-C6U / TF-C6UW Led Kontrol Kartları

Kayan yazı kontrol kartlarının üzerinde ki Hub 12 çıkış ile tek renk paneller, Hub 08 çıkışlar ile de çift renk panelleri kontrol edilebilir. Hub 08 çıkışlar kullanılan dönüştürücü ile hub 75 e çevrilebilmektedir. Böylece Rgb Led panellerde de kullanılarak 7 renk oluşturulabilmektedir.

Kayan yazı kontrol kartları Windows destekli tüm yazı fontlarını desteklemektedir. Led tabela ekranını birden fazla bölüme ayırabilir. 70 ‘den fazla efekt seçeneğini bulunan Tf-C6U ve Tf-C6UW Led tabela kontrol kartlarında geri sayım ve ileri sayım sayacı da bulunur.

TF-C6U Led Kontrol kartına veriler USB İle aktarılırken TF-C6UW karta veriler hem USB hem de Wi-Fi ile gönderilebilmektedir. Kontrol kartının saat ve tarih özelliği kendi üzerinde bulunur. Harici olarak ısı veya nem sensörü de takılabilmektedir.

Tf-C6U Led Kontrol kartının diğer özelliklerini incelemek ve satın almak için;

https://www.ledtabela.net/urun/152/tf-c6ur-led-kontrol-karti

Tf-C6UW Led Kontrol kartının diğer özelliklerini incelemek ve satın almak için ise;

https://www.ledtabela.net/urun/155/tf-c6uw-led-kontrol-karti

sayfalarımıza bakabilirsiniz.