5 Ekim 2020, Pazartesi
P10 Yeşil Kayan Yazı (Led Tabela)

Firmaların dekor ve tasarımları ile beraber yaptıkları iş koluna da uygun olarak tercih edilebilen P10 yeşil kayan yazı led tabelalar yüksek ışık şiddeti sayesinde fark edilebilir. Gece gündüz aynı görünürlüğü sağlayabilen kayan yazı led tabelalar ile ürün, indirim, fiyat veya markanızın özelliklerini tanıtabilir dikkat çekerek farkındalık oluşturabilirsiniz. Akıllı tabela sistemi olan kayan yazı led tabelanızı aylık haftalık veya günlük olarak programlayabilirsiniz.

P10 Yeşil Kayan Yazı (Led Tabela)

Gelişen teknoloji ile beraber iş yeri tabela sistemleride değişmeye başlamıştır. Görsel hafızaya hitap etmesi ve hareketli yazı ve animasyonlarla daha dikkat çekici olması nedeniyle son zamanlarda kayan yazı led tabela kullanımı artmaya başlamıştır. P10 Led panellerin modüler bir sistem ile bir araya getirilmesi ile oluşturulan kayan yazı led tabelalar üzerinde bulunan kontrol kartı sayesinde her zaman güncellenebilmektedir. Kayan yazı led tabelalarda günün ve zamanın şartlarına göre değişken reklamlar hareketli yazılar gösterilebilmektedir ve böylece sabit tabelalardan daha etkili kullanımı vardır.

Kayan yazı led tabelalarda kullanılan led panellerin yükseklikleri 16 cm genişlikleri ise 32 cm olması nedeniyle yapılacak led tabelalarda bu ölçülerin katları olmak zorundadır. Kayan yazılarda kullanılan P10 Led panellerin çalışma ömrü 100.000 saat yani yaklaşık 11 yıldır. Led Panellerin görüntü açısı dikeyde 120° yatayda ise 140° dir. Kayan yazıları oluşturan P10 panellerin sıcaklık yağmur ve soğuk hava koşullarına dayanaklı olarak üretilmesi led tabelanın kullanım ömrünü arttırmaktadır.

Kayan yazı led tabelaların programlanabilir olması, enerji tasarrufu ve özellikle de dikkat çekiciliği arttırması, diğer sabit tabelalardan daha fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Görsel hafızanın daha kalıcı olduğu düşünüldüğünde kayan yazı led tabelalar görsel hafızaya ulaşmakta ve daha kalıcı etkiler bırakmaktadır. Değişik animasyonlar ile sürekli yanan led ışıklar daha fazla dikkat çekmektedir. Kayan yazı led tabelalar tek taraflı olarak kullanılabildiği gibi çift taraflı olarakda üretilmektedir. Kullanılacağınız yere ve tasarımınıza uygun olarak kırmızı kayan yazı, yeşil kayan yazı, beyaz kayan yazı, mavi kayan yazı, sarı kayan yazı gibi tek renk kayan yazı seçeneklerini değerlendirebilir veya bütün renkleri kullanabileceğiniz P10 Rgb kayan yazıları tercih edebilirsiniz.

Bir çok sektörde kullanılabilen kayan yazı fiyatlarını görmek istediğiniz ölçü ve renkleri seçerek sipariş verebilmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://www.ledtabela.net/kayan-yazilar