28 Eylül 2020, Pazartesi
P5 Dış Mekan SMD Led Panel

P5 SMD dış mekan LED paneller, mağaza dışı alanlarda ve müşterilerine yakın mesafeden ürünlerinin tanıtımını yapmak isteyen markalar tarafından en çok tercih edilen LED ekran türüdür. Dış mekanda en yakın izleme mesafesi 8-15 metre olan ekranlarda kullanımı idealdir. Mağaza içi tanıtımları, ürün görsellerinin gösterimi gibi reklamları pratik ve başarılı bir şekilde yansıtabilir, aynı zamanda parlaklık oranıyla da dikkat çekiciliği artırır.

P5 Dış Mekan SMD Led Panel

P5 SMD dış mekan LED paneller, mağaza dışı alanlarda ve müşterilerine yakın mesafeden ürünlerinin tanıtımını yapmak isteyen markalar tarafından en çok tercih edilen LED ekran türüdür. Dış mekanda en yakın izleme mesafesi 8-15 metre olan ekranlarda kullanımı idealdir. Mağaza içi tanıtımları, ürün görsellerinin gösterimi gibi reklamları pratik ve başarılı bir şekilde yansıtabilir, aynı zamanda parlaklık oranıyla da dikkat çekiciliği artırır. Her bir P5 LED panel 16 x 32cm ebatlarında ve üzerinde 2048 piksel çözünürlüğündedir. LED panelin üzerinde bulunan LEDlerin birbirine mesafesi 5mm olduğu için P5 LED panel olarak adlandırılmaktadır.

P5 LED panel ile yapılan LED ekranların metrekaresinde 40.000 piksel bulunmaktadır.  Aynı şekilde 1 metrekare P5 LED ekranda 40.000 adet LED lamba bulunur diyebiliriz.  LED ekranlardaki piksel sayısı görüntü çözünürlüğünü arttırmaktadır. Görüntü kalitesini arttıran bir diğer etken de kullanılan receiver’ların (alıcı) sayısıdır. Dikeyde çözünürlüğü fazla etkilemese de, yatayda receiver kartın fazla kullanılması yenileme hızını (refresh rate) arttırarak görüntü kalitesini de yükseltmektedir. P5 LED paneller, 3in1 SMD LED kökenli ve 40.000 dots/m² parlaklığındadır. Gri seviyesi 12-16 bits, LED ömrü 100.000 saattir. P5 LED panellerin ekranın boyutuna göre değişiklik göstermesi ile beraber, genel olarak 8 - 200 metre izleme mesafesi ve yatayda 140° dikeyde ise 120° görüş açısı bulunur.

P5 LED panellerden oluşan LED ekranlar toz, su ve soğuk hava koşullarına uygun olarak imal edilmiştir. P5 LED ekranlar, -20 °C ile + 60 °C arasında rahatlıkla çalışabilmektedir.  Ayrıca JPG-JPEG-GIF-PNG-BMP-XPM resim formatlarını ve AVI-WMW-MPEG-MP4-FLV-MKV-MOV görüntü formatlarını da desteklemektedir. Modüler sistem ile birleştirilebilen P5 LED ekranlar kullanım yerlerine göre değişik ebatlarda ve ölçülerde yapılabilmektedir. Doğrudan ithalat prensibiyle çalışan firmamız, en uygun fiyatlarla P5 LED panelleri siz müşterilerimize sunmaktadır. LEDTABELA.NET olarak sizler için en uygun fiyat ve kaliteli ürün anlayışıyla çalışmaktan mutluluk duyuyoruz, keyifli alışverişler dileriz!