24 Eylül 2020, Perşembe
P4 Dış Mekan SMD Led Panel

Dış mekan RGB LED ekranlarda kullanılan P4 SMD LED paneller özellikle yakın mesafeden (5-10 m) izlenecek ekranlarda ideal bir çözüm sunmaktadır. Markaların LED ekranlar aracılığıyla yaptıkları reklamlarda ve mağazaların ürün tanıtımlarında sıkça kullanılmaktadır. Piksel sayısındaki çokluk sebebiyle istenilen her türlü medyayı rahatlıkla oynatabilir ve yakın mesafeden de kolayca anlaşılabilir bir görüntü sunar.

P4 Dış Mekan SMD Led Panel

Dış mekan RGB LED ekranlarda kullanılan P4 SMD LED paneller özellikle yakın mesafeden (5-10 m) izlenecek ekranlarda ideal bir çözüm sunmaktadır. Markaların LED ekranlar aracılığıyla yaptıkları reklamlarda ve mağazaların ürün tanıtımlarında sıkça kullanılmaktadır. Piksel sayısındaki çokluk sebebiyle istenilen her türlü medyayı rahatlıkla oynatabilir ve yakın mesafeden de kolayca anlaşılabilir bir görüntü sunar. Dış mekan ürünlerinde olduğu gibi P4 SMD dış mekan LED panellerde de IP65 koruması mevcuttur.

LED panelin üzerinde 3200 adet piksel bulunmaktadır. Panel üzerinde bulunan LED’lerin birbirine mesafesi 4 mm olması nedeniyle P4 olarak adlandırılmıştır. P4 LED paneller 40x80 piksel çözünürlüğündedir ve metrekarede 62600 piksel bulunur. Piksel yoğunluğu, çözünürlüğü arttırdığı için yakın mesafe izlemelerde net görüntü alınabilmektedir. Görüntü netliğini arttıran bir diğer etken de kullanılan receiver’ların (alıcı) sayısıdır. Dikeyde çözünürlüğü fazla etkilemese de, yatayda receiver kartın fazla kullanılması yenileme hızını (refresh rate) arttırarak görüntü kalitesini de yükseltmektedir. P4 LED paneller; 16 x 32 cm ebatlarındai SMD 1921 LED kökenli ve 62500 dots/m² parlaklığındadır. Gri seviyesi 12-16 bits, LED ömrü 100.000 saattir. P4 LED panellerin 4 - 200 metre izleme mesafesi ve 120° görüş açısı bulunur.

P4 LED panellerden oluşan LED ekranlar toz, su ve soğuk hava koşullarına uygun olarak üretilmiştir. P4 LED ekranlar, -20 °C ile + 60 °C arasında ki sıcaklık şartlarında çalışabilmektedir. Ayrıca JPG-JPEG-GIF-PNG-BMP-XPM resim formatlarını ve AVI-WMW-MPEG-MP4-FLV-MKV-MOV görüntü formatlarını desteklemektedir. Modüler sistem ile birleştirilebilen P4 LED ekranlar kullanım yerlerine göre değişik ebatlarda ve ölçülerde yapılabilmektedir. Doğrudan ithalat prensibiyle çalışan firmamız, en uygun fiyatlarla P4 LED panelleri siz müşterilerimize sunmaktadır. LEDTABELA.NET olarak sizler için en uygun fiyat ve kaliteli ürün anlayışıyla çalışmaktan mutluluk duyuyoruz, keyifli alışverişler dileriz!