22 Eylül 2020, Salı
Kayan Yazı LED Kontrol Kartları

Kayan yazı LED tabelalarda kullanılan kontrol kartları, panel kapasitesine ve soket girişlerine göre değişiklik göstermektedir. Panel kapasitesi için iki sıralı (üst üste iki LED panel), dört sıralı (üst üste dört LED panel), sekiz sıralı (üst üste sekiz LED panel) gibi modeller mevcuttur. Soket tipine göre ise USB, RS-232, Ethernet (CAT6) ve Wi-fi şeklinde çeşitli modeller mevcuttur.

Kayan Yazı LED Kontrol Kartları

Kayan yazı LED tabelalarda kullanılan kontrol kartları, panel kapasitesine ve soket girişlerine göre değişiklik göstermektedir. Panel kapasitesi için iki sıralı (üst üste iki LED panel), dört sıralı (üst üste dört LED panel), sekiz sıralı (üst üste sekiz LED panel) gibi modeller mevcuttur. Soket tipine göre ise USB, RS-232, Ethernet (CAT6) ve Wi-fi şeklinde çeşitli modeller mevcuttur. Model ismi U ile biten kontrol kartlarında sadece USB, R ile biten LED kontrol kartlarında USB ve RS-232, N ile biten kontrol kartlarında Network yani Ethernet, USB ve RS-232 girişi, W ile biten LED kontrol kartlarında ise sadece USB ve Wi-Fi ile kontrol desteği mevcuttur.

Kayan yazı LED tabelalarda sık kullanılan kontrol kartları genellikle USB girişli ya da Wi-fi kontrollüdür. USB girişli kontrol kartlarında bilgisayarınızdan PowerLED programı aracılığıyla istediğiniz yazıyı yazabilir ve USB diskinize programı göndererek tabelanızın USB girişine takabilirsiniz. Wi-fi kontrol kartlarında ise bilgisayarınızın wi-fi bağlantısını kullanarak kontrol kartınızla bağlantı kurabilir ve programda yazdığınız yazıyı doğrudan Wi-fi bağlantısı üzerinden kayan yazı LED tabelanıza gönderebilirsiniz.

Ledtabela.net olarak kayan yazı LED kontrol kartlarında zengin ürün çeşitliliği ve uygun fiyat imkanını müşterilerimize sunuyoruz. Doğrudan ithalat ile sizlere ulaştırdığımız LED kontrol kartlarında 1 yıl garanti ve satış sonrası yazılım desteğimiz mevcuttur. Kayan yazı LED kontrol kartlarında en uygun fiyatlarla alışveriş yapmanın yolu Ledtabela.net’e hoş geldiniz!